nl / en

Allround meewerkend voorman


Bereid je projecten graag tot in de puntjes voor en weet je jouw doordachte plan ook op locatie uitstekend tot uitvoering te brengen? Kan je daarnaast op een enthousiasmerende manier leiding geven en werk je graag in een professioneel en hecht team? Dan is dit de functie voor jou!

Jij gaat een uitdaging niet uit de weg om de klant tevreden te stellen. Het geeft je een kick om met het Services team te bedenken hoe we een lastige plek gaan bereiken of te kijken hoe we die ene beschadigde ruit gaan vervangen. Octatube Services is het team bij Octatube gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en renovatie van glas- en staalconstructies aan moderne gebouwen. Voor Services kan je kan bijvoorbeeld werkzaamheden verrichten voor de Markthal in Rotterdam of het Van Gogh Museum in Amsterdam.In het kort

 • Jij werkt even lief op hoogte als op de grond en hebt ervaring met het gebruik van kranen en hoogwerkers. Uiteraard heb je affiniteit met gebouwen van staal en glas.
 • Het leveren van kwaliteit staat bij jou voorop en je kan goed met klanten omgaan.
 • Jij bent mede eindverantwoordelijk voor het team en dus voor het functioneren én de veiligheid van het team tijdens de uitvoering op locatie. Bij ons staat veiligheid voorop!
   

Must haves

 • Je hebt een vakgerichte opleiding bouw, werktuigbouw of metaal gedaan op mbo of mts niveau en minimaal 3 jaar ervaring in de uitvoerende bouw.
 • Je hebt kennis van staalconstructies en het zetten van glas.
 • Je bent in het bezit van een VCA-VOL certificaat.
 • Een hoogwerkercertificaat en VOG zijn niet noodzakelijk maar wel een pre.
 • Rijbewijs B heb je al. Mocht je BE hebben, dan is dat een pre.

   

Jouw werkomgeving
We zijn een team waar veel mogelijk is en waar er ruimte is om samen verder te ontwikkelen. Het is een team van elkaar aanvullende professionals die projecten op locatie samen tot een goed einde brengen. We hechten veel waarde aan een open, transparante en gedreven werksfeer.

Waarom wil je hier werken?

 • Een innovatieve en internationale werkomgeving, met veel ruimte voor eigen initiatieven en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een prettige werksfeer en je komt te werken in een collegiaal, informeel en professioneel team.
   Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je terecht bij Barbara van Gelder, tel 015-789.0000. Sollicitaties (motivatie + CV) kunnen digitaal worden verstuurd naar: vacatures@octatube.nl t.a.v. Rania Ramkisoen.

Een dag uit het leven van Jan de Goede, meewerkend voorman Octatube productie: "Mijn werkzaamheden zijn het begeleiden en organiseren van diverse opdrachten. Behoorlijk uiteenlopende opdrachten zorgen voor een best gevarieerde dag. Geen dag is hetzelfde en daarom is plannen van werk op termijn een mooie uitdaging. We weten in grote lijnen wat er gaat gebeuren, maar weersinvloeden en berichten uit de bouw laten ons per dag switchen. Daarbij zijn wij ook afhankelijk van de diverse leveranciers voordat we aan een project kunnen beginnen. Daarnaast heb ik de schone taak om toe te zien op de kwaliteit van de producten zoals glas en aluminium. Veel onderdelen worden bij ons geproduceerd met kolom boormachines, zaagmachines en freesmachines. Daar is kennis van de bedieners voor nodig en ook daarin heb ik een begeleidende rol. Een ander deel van de werkzaamheden van het assemblage team zijn het klaar zetten van diverse materialen zoals glas, staal en aluminium. Wat ook erg leuk is zijn de mock-ups. We testen behoorlijk wat fragmenten van gevels alvorens dit in productie gaat. Dit alles doen we hier samen met goed gemotiveerde mensen die de denkwijze hebben "gaat nie bestaat nie" en "als het niet gaat zoals het moet, dan moet zoals het gaat". Kortom de werkzaamheden zijn zeer divers, bijna te veel om op te noemen..... "

Jan de Goede heeft een andere functie dan de hierboven genoemde meewerkend voorman Octatube Services maar er zijn wel overeenkomsten en als meewerkend voorman Services werk je nauw samen met de collega's van productie.