nl / en

Bouwwereld - Rokin 49

Publicaties  28-02-2017
"Het ronde dak van Rokin 49 is opgebouwd met gebogen cassettes met warmgebogen glas op een ruitvormige staalconstructie. De staalconstructie bestaat uit rechte kokerprofielen die onder een hoek aan elkaar gelast zijn."

Golvend dak voor nieuwe Passage Tilburg

Nieuws  24-02-2017
In de komende jaren vinden er in de binnenstad van Tilburg een aantal grootschalige ingrepen plaats om de binnenstad nog aantrekkelijker te maken. Eén van deze ingrepen is een nieuwe verbinding tussen de Heuvelstraat en het Pieter Vreedeplein. Hier is Octatube nauw betrokken bij het ontwerp en de realisatie van een spectaculaire nieuwe winkelpassage met een golvend dak.

Bouwplaatsactiviteiten in Londen

Nieuws  27-01-2017
Octatube is als gespecialiseerde onderaannemer betrokken bij een aantal prestigieuze projecten in Londen. Drie daarvan zijn nu in de uitvoeringsfase. In dit bericht geven onze betrokken projectleiders een korte toelichting op de huidige stand van zaken op de bouwplaats.

Nieuwe Projecten

Nieuws  22-12-2016
De afgelopen maanden heeft Octatube veel nieuwe projecten aangenomen. In dit bericht introduceren wij een aantal van deze projecten.

Opening Moreelsebrug Utrecht

Nieuws  16-12-2016
Vanaf vanmorgen gingen de eerste voetgangers en fietsers over de Moreelsebrug in Utrecht. Octatube is verantwoordelijk voor de engineering, productie en montage van alle glazen balustrades.

Façade of the Year 2016 Awards

Awards  02-12-2016
Gisteravond heeft Octatube een internationale onderscheiding gekregen voor facade engineering excellence tijdens het zeer prestigieuze Glass Supper in Londen. Het Glazen Entreegebouw van het Van Gogh Museum kreeg een bijzondere eervolle vermelding tijdens de Facade Of The Year Awards in de categorie nieuwbouw.
Laad ouder nieuws
Deel deze pagina