nl / en

OV Terminal Breda Beste Gebouw van het Jaar

Awards  19-05-2017
De BNA heeft OV Terminal Breda uitgeroepen tot Gebouw van het Jaar 2017. De jury roemt het monumentale bouwwerk om zijn vernieuwende typologie en de sterke relatie met de stad. Octatube feliciteert architect Koen van Velsen met deze prestigieuze onderscheiding.

Montage toegangsbrug Kasteel Ruurlo

Nieuws  30-03-2017
Nadat vorige week de RVS brugdelen zijn gemonteerd en bevestigd aan de heipalen, is deze week de montage van de beloopbare glaspanelen en glazen balustrade afgerond.

Bouwwereld - Rokin 49

Publicaties  28-02-2017
"Het ronde dak van Rokin 49 is opgebouwd met gebogen cassettes met warmgebogen glas op een ruitvormige staalconstructie. De staalconstructie bestaat uit rechte kokerprofielen die onder een hoek aan elkaar gelast zijn."

Golvend dak voor nieuwe Passage Tilburg

Nieuws  24-02-2017
In de komende jaren vinden er in de binnenstad van Tilburg een aantal grootschalige ingrepen plaats om de binnenstad nog aantrekkelijker te maken. Eén van deze ingrepen is een nieuwe verbinding tussen de Heuvelstraat en het Pieter Vreedeplein. Hier is Octatube nauw betrokken bij het ontwerp en de realisatie van een spectaculaire nieuwe winkelpassage met een golvend dak.

Bouwplaatsactiviteiten in Londen

Nieuws  27-01-2017
Octatube is als gespecialiseerde onderaannemer betrokken bij een aantal prestigieuze projecten in Londen. Drie daarvan zijn nu in de uitvoeringsfase. In dit bericht geven onze betrokken projectleiders een korte toelichting op de huidige stand van zaken op de bouwplaats.

Nieuwe Projecten

Nieuws  22-12-2016
De afgelopen maanden heeft Octatube veel nieuwe projecten aangenomen. In dit bericht introduceren wij een aantal van deze projecten.
Laad ouder nieuws
Deel deze pagina