Coördinator kwaliteit (QA/QC)

1046 views

Profile

Wil jij met jouw kijk op kwaliteit van staal en glas een belangrijke bijdrage leveren aan hoogstaande gevels en prachtige gebouwen? Dan horen wij graag van jou! 

In de afgelopen jaren heeft Octatube zich ontwikkeld tot een gerenommeerd ontwerp- en bouwbedrijf gespecialiseerd in glas- en staalconstructies. Door onze unieke benadering zijn wij in staat om altijd bijzondere projecten te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de glasgevel van het Van Gogh museum in Amsterdam, de kabelnetgevel van de Markthal in Rotterdam en de uitbreiding van het Victoria & Albert museum te Londen. Stuk voor stuk toonaangevende projecten!

Octatube groeit continu en heeft versterking nodig! De afdeling Kwaliteit ontwikkelt mee en is klaar voor de volgende stap. Het team (bestaat uit 2,5 fte) is verantwoordelijk voor de kwaliteit van alle toegepaste materialen. Naast het voldoen aan de gestelde productkwaliteit en de normeringen zorgt het team ook voor de ondersteuning van de organisatie met de invoer en implementatie van kwaliteitsborgingsystemen zoals ISO 9001;2015 en CE. De uitdaging voor de afdeling is het door- en uitbouwen van de dienstverlening en de verankering van de processen op QA-gebied. 

In nauwe samenwerking met de projectleiders, productie en montage, zorg jij als QA/QC-expert ervoor dat de aan jou toegewezen projecten vanaf de ontwikkelingsfase tot aan de oplevering voldoen aan alle kwaliteitseisen. Als expert ben je het aanspreekpunt voor projectleiders, inkopers en productie en zorg je ook voor onderlinge afstemming. Wat je doet

 • Je coördineert en ontwikkelt de afdeling QA/QC door, waarbij de nadruk ligt op de optimale inzet van het talent in je team en het bouwen van een sterke dienstverlening en procesoptimalisatie.    
 • Door je expertise als controleur ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van QC-inspecties en audits. Denk hierbij aan controles van materialen, procedures en rapportages en de benodigde certificeringen.
 • Je zet verschillende normen en kwaliteitseisen die voor onze toegepaste producten en materialen relevant zijn om naar goede inspectieprotocollen en tools.

Wat neem je mee

 • Je werkt op hbo/wo-niveau en hebt een technische/bouwkundige opleiding en hebt ervaring in het gebruik van staal, aluminium en/of kunststof technologie.
 • Je hebt ervaring in het werken binnen een kwaliteitsafdeling en met Quality Management. 
 • Je weet de weg met duurzaamheidscertificeringen zoals LEED, BREEAM en DGNB.
 • Werken met MS Office en CAQ-software gaat jou gemakkelijk af.  
 • Je bent doortastend, hebt een proactieve houding en je voert je werkzaamheden zorgvuldig uit.

Waarom je bij Octatube wilt werken

 • Je werkt mee aan het bouwen van architectuur om trots op te zijn!
 • Je bent toe aan je volgende carrièrestap.
 • Je krijgt de ruimte om je talenten naar eigen inzicht in te zetten en hierin door te groeien.
 • Octatube organiseert regelmatig events om naast hard werken ook samen te ontspannen: work hard – play hard!
 • Octatube hanteert een open en informele bedrijfscultuur.
 • Octatube biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaalbewerkingsbedrijf. Je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen kun je, indien gewenst, buiten de bouwvak opnemen.

Enthousiast geworden?
Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Ingo Schmits. Je sollicitatie (motivatie & CV) graag digitaal versturen met behulp van de solliciteerknop onderaan t.a.v. Rania Ramkisoen. Wij kijken uit naar je reactie!

Contact information

Ingo Schmidt
015-789.00.00

Application

The fields below marked with an ! are required.

Personal information
Address information
Contact information
CV information

CV upload

Browse