Casuariestraat
Casuariestraat
Casuariestraat

Casuariestraat

Architect
Opdrachtgever
Jaar
Locatie
Materiaal
Glas
Toepassing
Gevel, Renovatie

Het verouderde voorheen leegstaande jaren-80 kantoorgebouw aan de Casuariestraat in Den Haag heeft met haar renovatie een nieuwe huurder en dus een nieuw leven gekregen. Belangrijk onderdeel van deze chirurgische ingreep is de door Octatube gerealiseerde glazen voorgevel, die in al zijn eenvoud het gebouw een totaal nieuw uiterlijk geeft. Door de wisseling in de scheefstand van de panelen, ontstaat een gevarieerd weerspiegelingpatroon van lucht en omgeving, met een speelse, moderne verschijning als resultaat.

Bijzonder aan dit renovatieproject is tevens het enorm snelle proces; van het eerste ontwerp tot oplevering in 3 maanden tijd.

Factsheet Contact

Deel deze pagina

Nederland, Den Haag