Projectcoördinator Façades (medior/senior)

Solliciteer
1034 x bekeken

Profielschets

 

Ervaren Projectcoördinator/Bouwcoördinator/ Werkvoorbereider Projecten

Heb jij wat er nodig is om bijzondere projecten in de productie- en uitvoeringsfase te coördineren en te managen? Dan zijn wij bij Octatube op zoek naar jouw als begeleider in het realiseren van uitdagende architectuur!

Octatube is een gerenommeerd ontwerp- en bouwbedrijf gespecialiseerd in glas- en staalconstructies. Door onze unieke benadering zijn wij in staat om altijd bijzondere projecten te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de glasgevel van het Van Gogh museum in Amsterdam, de kabelnetgevel van de Markthal in Rotterdam en de uitbreiding van het Victoria & Albert museum te Londen. Stuk voor stuk toonaangevende en inspirerende projecten waar wij met trots aan hebben gewerkt!

Octatube zoekt versterking wegens de groeiende opdrachtenportefeuille. In nauwe samenwerking met de projectleiders, zorg jij als projectcoördinator er voor dat projecten vanaf de definitieve productietekening tot aan de oplevering gesmeerd lopen. Jij werkt hiervoor samen met verschillende interne en externe partijen. Jij bent een belangrijke schakel binnen projecten; jij bent een verbinder, aanjager en zorgt er met je positieve en proactieve houding voor dat het project soepel verloopt.

Je vaste werkplek is Delft, vanuit daar bezoek jij regelmatig de (internationale) bouwlocaties. Je bent regelmatig aanwezig op de bouwplaats om met de uitvoerders te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Samen zijn we een hecht team, daarom vinden wij het belangrijk om open en transparant te communiceren. Wij bouwen naast prachtige gebouwen ook aan een prettige samenwerking.

Wat je doet

 • Vanaf het moment dat de bouwtekeningen klaar zijn zorg jij voor de coördinatie, planning en realisatie van alle activiteiten die nodig zijn om het project te verwezenlijken. 
 • Met je reeds opgedane ervaring als bijvoorbeeld werkvoorbereider, coördineer je met gemak de planning, de materialen, de transporten en de mensen op basis van de aangegeven specificaties. 
 • Je stemt af met interne en externe partijen die input leveren aan het project. Bij afwijkingen en veranderingen zorg je er voor dat alle betrokkenen geïnformeerd zijn en de activiteiten weer op elkaar aansluiten.
 • Vanaf het moment dat jouw project de montagefase bereikt, fungeer je als bouwbegeleider en dat betekent dat je gedurende die periode veelal aanwezig zult zijn op de projectbouwlocatie (eventueel ook in het buitenland).

Wat neem je mee

 • Je werkt op HBO-niveau en hebt een technische/ bouwkundige opleiding.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het begeleiden van bouwkundige projecten, het liefst tijdens de uitvoering en /of in de gevelbouw.
 • Je bent doortastend, hebt een proactieve houding en je voert je werkzaamheden zorgvuldig uit.
 • Je beschikt over een goede beheersing van zowel de Nederlandse of Engelse taal vanwege de internationale projecten.
 • Jij vindt het prettig om intercultureel te werken en kunt om die reden regelmatig afreizen naar het buitenland (met name de Engelse markt krijgt steeds meer focus binnen Octatube).

Waarom je bij Octatube wilt werken

 • Je werkt mee aan het bouwen van uitdagende architectuur om trots op te zijn!
 • Dit doe je binnen een innovatieve en internationale werkomgeving waar ruimte is om je talenten te laten bloeien.
 • Je werkt naar een tastbaar resultaat toe, in een team gedreven architecten, constructeurs, gespecialiseerde productie- en montagemedewerkers.
 • Je bent de regisseur van je eigen ontwikkeling, zowel persoonlijk als functioneel.
 • Wij hebben regelmatig events om naast hard werken ook samen te ontspannen.
 • Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van het Metaalbewerkingsbedrijf. Je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen kun je, indien gewenst, buiten de bouwvak opnemen.

Enthousiast geworden?
Octatube is een werkgever die gelijke kansen biedt aan alle werkzoekenden en alle gekwalificeerde sollicitanten/ werknemers die passen in de cultuur en voldoen aan de gestelde eisen zullen in aanmerking komen voor de functie. We werken hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt en willen ervoor zorgen dat iedereen zich thuis voelt.  

Iedereen is welkom om bij Octatube te solliciteren. Dus denk jij binnen de functie te passen, reageer dan snel! Je sollicitatie (motivatie & CV) ontvangen we graag digitaal via: vacatures@octatube.nl t.a.v. de afdeling HR. 
Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Marius van der Meulen. Je sollicitatie (motivatie & CV) graag digitaal versturen met behulp van de solliciteerknop onderaan t.a.v. HR. Wij kijken uit naar je reactie!

 

Sluitdatum: 9 december 2021

Contact informatie

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving