Programmeur

Solliciteer

Programmeur

5892 x bekeken

Profielschets

Ben jij een enthousiaste .NET developer die graag in een klein team werkt aan het ontwikkelen van software als basis voor het realiseren en automatiseren van uitdagende architectuur? Dan zoeken we jou!

Bij Octatube bedenken we slimme, nieuwe en soms experimentele oplossingen voor complexe en specialistische architectonische constructies. We realiseren deze vervolgens ook zelf. Denk aan het glazen entreegebouw van het Van Gogh museum in Amsterdam, de kabelnetgevel van de Markthal in Rotterdam en de uitbreiding van het Victoria & Albert museum in Londen. Stuk voor stuk toonaangevende en inspirerende projecten. Ontwerpen en maken gaan bij ons hand in hand: van technisch ontwerp en detaillering tot productie, montage en onderhoud. Octatube is een design & build bedrijf in één.

Onze projecten zijn altijd maatwerk en worden bovendien steeds groter, complexer en uitdagender. Het slim en efficiënt omgaan met informatie, processen en producten is essentieel. Als softwareontwikkelaar bij Octatube help je mee om de bedrijfsprocessen in goede banen te leiden en informatiestromen te optimaliseren. Dit doe je door slimme automatiseringstools te ontwikkelen voor onze CAD pakketten. Ook werk je aan de doorontwikkeling van ons eigen platform: Octatube Exchange. Met dit platform hebben we grip op ons gehele productieproces van tekening tot aan montage en weten we exact waar elk onderdeel zich bevindt: van glaspanelen van 12 meter hoog tot aan het laatste boutje. Als programmeur bij Octatube werk je in een klein team van toegewijde mede-ontwikkelaars. Je hebt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.

Wat je doet

 • Je ontwikkelt nieuwe automatiseringstools voor o.a. Autodesk Inventor en Rhino.
 • Je ontwikkelt software voor ons Octatube Exchange platform.
 • Je werkt mee aan slimme tools die voor specifieke projecten of technieken ontwikkeld moeten worden.
 • Je werkt mee aan software voor het opbouwen van geometrie  (CAD).

Wat neem je mee

 • Je werkt op hbo / wo niveau.
 • Je hebt een technische opleiding en bij voorkeur werkervaring met .NET, C#.  Of je bent een opgeleide en ervaren.NET, C#. programmeur met interesse voor de bouw.
 • Je kunt werkprocessen optimaliseren en vindt het leuk om in teamverband te werken.
 • Je bent doortastend, hebt een proactieve houding en je voert je werkzaamheden zorgvuldig uit.


Waarom je bij Octatube wilt werken

 • Onze kernwaarden en manier van werken passen bij jou. (Check onze site).
 • Jij deelt onze passie en gedrevenheid om samen bijzondere, complexe en uitdagende architectuur te realiseren.
 • Je werkt binnen een innovatieve en internationale werkomgeving waar ruimte is om je talenten te laten bloeien.
 • Je bent bij ons de regisseur van je eigen ontwikkeling, zowel persoonlijk als functioneel.
 • Je houdt wel van een leuk feestje, een borrel, een studiereis of ander event om naast hard werken ook samen te ontspannen.
 • Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van het Metaalbewerkingsbedrijf.

Enthousiast geworden?
Octatube biedt gelijke kansen aan alle talenten. Alle gekwalificeerde sollicitanten die passen in onze cultuur en voldoen aan onze wensen komen in aanmerking voor de rol. We hebben een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt. Samen zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Iedereen is welkom om bij Octatube te solliciteren. Denk jij dat deze vacature bij je past, reageer dan snel! Je sollicitatie (motivatie & CV) ontvangen we graag digitaal via vacatures@octatube.nl. 

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Max Eekhout, tel 015-7890000.
Wij kijken uit naar je reactie!

Sluitdatum:  14 mei 2023

Contact informatie

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving