Vacatures

Wij zijn een ‘design & build’ bedrijf. Uniek in Nederland. Ons belangrijkste werk is het ontwerpen en bouwen van uitdagende architectuur. Zelf bouwen wij vooral op mensen, onze mensen. Onze medewerkers hebben de kennis, de drive en het lef die Octatube maken wat het is. Het zijn de kwaliteiten van de medewerkers die de kwaliteit van onze projecten bepalen.

Als groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar talentvolle, ambitieuze medewerkers (met en zonder werkervaring) die deel willen nemen aan onze missie van het realiseren van uitdagende architectuur over de hele wereld. Wij zoeken resultaatgerichte teamspelers die onze projecten tot een succes weten te maken.

Als je nog niet zoveel ervaring hebt, wees gerust, de eerste periode word je intensief begeleid zodat je jezelf goed kan ontwikkelen en ervaring kunt opdoen. Bij Octatube vinden we het belangrijk dat wij onze mensen blijven uitdagen en samen doelen bereiken. Zo zijn er talloze doorgroeimogelijkheden naar senior rollen of andere rollen vanwege het multidisciplinaire karakter van Octatube. Het hangt er helemaal van af welke ambities en talenten jij hebt en hoe wij jou het beste in je kracht kunnen zetten.

Octatube is een familiebedrijf. Dat merk je ook in de manier waarop wij met elkaar omgaan. Er heerst een positieve sfeer waar je je makkelijk thuis voelt. Door het jaar heen organiseren we verschillende leuke uitjes en elke vrijdag is er een borrel, want wij vinden dat er naast het harde werken ook tijd moet zijn voor gezelligheid en ontspanning. Voor sommige uitjes zijn je partner en kinderen ook van harte welkom. Zoals we al zeiden, we zijn een familiebedrijf.

Spreekt dit je aan? Reageer op één van onze vacatures!

Weet je niet zeker of jouw kennis en ervaring helemaal aansluit bij de functie, neem dan contact met ons op, wij horen graag van je en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Alvast tot ziens!