Welkom bij Octatube!

Wij leren je graag kennen! Als groeiend bedrijf zijn wij continu op zoek naar talentvolle, ambitieuze medewerkers (met en zonder werkervaring) die deel willen nemen aan onze missie van het realiseren van uitdagende architectuur. Word jij onze nieuwe, resultaatgerichte teamspeler die onze projecten tot een succes weet te maken?

Wij zijn een ‘design & build’ bedrijf. Uniek in Nederland. Ons werk laat zien dat een divers en creatief team, unieke concepten succesvol kan waarmaken en daarmee leveren we een bijdrage aan een duurzame en inspirerende omgeving voor iedereen. Zelf bouwen wij vooral op mensen, onze mensen. Onze medewerkers hebben de kennis, de drive en het lef die Octatube maken wat het is. Het zijn immers de kwaliteiten van de medewerkers die de kwaliteit van onze projecten bepalen.
 

Samen doelen bereiken
We ontwikkelen van binnenuit, we bieden mentorschap en voortdurende bijscholing. We maken gebruik van de meest geavanceerde technologieën. Deze leidende werkwijzen stellen ons in staat om een optimale omgeving te creëren voor onze teams en onze projecten. Bij Octatube vinden we het belangrijk dat wij onze mensen blijven uitdagen en samen doelen bereiken. Zo zijn er talloze doorgroeimogelijkheden naar senior rollen of andere rollen vanwege het multidisciplinaire karakter van Octatube. Je kunt bij ons ook stage lopen of een afstudeeropdracht doen. Het hangt er helemaal van af welke ambities en talenten jij hebt en hoe wij jou het beste in je kracht kunnen zetten.

Samen sterker
Octatube is een familiebedrijf. Dat merk je ook in de manier waarop wij met elkaar omgaan. Er heerst een positieve sfeer waarin je je makkelijk thuis voelt. Door het jaar heen organiseren we verschillende leuke uitjes en elke vrijdag is er een borrel, want wij vinden dat er naast het hard werken ook tijd moet zijn voor gezelligheid en ontspanning. Voor sommige uitjes zijn je partner en kinderen ook van harte welkom. Zoals we al zeiden, we zijn een familiebedrijf.

Iedereen is welkom bij Octatube. We willen ervoor zorgen dat iedereen zich thuis voelt en daarom creëren we in ons familiebedrijf een inclusieve bedrijfscultuur en inspirerende omgeving waarin mensen met allerlei achtergronden zichzelf kunnen zijn. 

Spreekt dit je aan? Reageer dan op één van onze vacatures! 
We hebben regelmatig vacatures beschikbaar in verschillende functies en opleidingsniveaus.  Weet je niet zeker of jouw kennis en ervaring helemaal aansluiten bij de functie, geen probleem neem dan contact met ons op, wij horen graag van je en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Alvast tot horens of ziens!

PS. Solliciteren tijdens de Corona crisis
Octatube zet op dit moment haar activiteiten conform de RIVM richtlijnen door. Dit betekent dat wij beperkt op kantoor/in de fabriek werken en dat wij, daar waar mogelijk, vanuit huis werken. Onze sollicitatie procedures lopen door. Het voeren van eerste gesprekken zal met name digitaal plaatsvinden. Wij gebruiken Skype of Whatsapp video.

- - - 

Op 17 november 2017 bezocht Hare Majesteit Koningin Máxima samen met staatssecretaris Keijzer Octatube om meer te weten te komen over het werk dat wij doen. Een memorabele dag voor Octatube!