Projectcoördinator (junior/medior)

Solliciteer

Projectcoördinator (junior/medior)

6933 x bekeken

Profielschets

Wil jij een vliegende carrièrestart als Projectcoördinator (werkvoorbereider)? We hebben een fantastische rol voor een techneut/bouwkundige met passie voor iconische architectuur. Word je blij van het realiseren van uitdagende bouwprojecten? Ga dan bij ons aan de slag!

Bij Octatube bedenken we slimme en nieuwe oplossingen voor complexe en specialistische architectonische constructies. We maken deze vervolgens ook zelf. Denk aan het glazen entreegebouw van het Van Gogh museum in Amsterdam, de kabelnetgevel van de Markthal in Rotterdam en de uitbreiding van het Victoria & Albert museum in Londen. Stuk voor stuk toonaangevende en inspirerende projecten. Ontwerpen en maken gaan bij ons hand in hand: van technisch ontwerp en detaillering tot productie, montage en onderhoud. Octatube is een design & build bedrijf in één.

Als Projectcoördinator ben jij de schakel tussen het ontwerpteam en het bouwteam. Jij leidt onze projecten in goede banen; van bouwtekening tot bouwplaats. Je krijgt direct je eigen verantwoordelijkheden en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Je leert de kneepjes van het vak ‘on the job’. Ons enthousiaste, creatieve projectcoördinatieteam begeleidt jou zodat jij je kunt ontwikkelen van werkvoorbereider tot een all-round projectcoördinator die verantwoordelijkheid draagt voor de realisatie van producties, transport en montage binnen de gestelde planning, kwaliteit en budget.

Wat je doet

 • Je leert wat nodig is om projecten te coördineren, van bouwtekening tot oplevering. Uiteindelijk kun je dit volledig zelfstandig oppakken en coördineer jij de planning, materialen, transporten en de mensen tijdens de productie- en bouwfase van onze projecten.
 • Als een echte teamspeler stem je af met alle expertiseteams (tekenaars, engineers, constructeurs, projectleiders) die input leveren voor het project.  
 • Je schakelt snel en effectief met anderen. Bij afwijkingen en veranderingen zorg je ervoor dat iedereen is geïnformeerd en de activiteiten weer op elkaar aansluiten.
 • Je houdt het hoofd koel, terwijl je werkt aan meerdere projecten tegelijkertijd die ieder op tijd af moeten.
 • Je bezoekt regelmatig de bouwlocaties van onze projecten (in binnen- en buitenland) en werkt dan ook graag met een internationaal team.

Wat je meeneemt:

 • Een HBO-/WO-diploma, bij voorkeur in een technische of bouwkundige richting.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als in het Engels.
 • Je doortastendheid, een proactieve houding en zorgvuldigheid.
 • Motivatie en drive om je verder te ontwikkelen als professional binnen een bedrijf dat unieke projecten realiseert.
 • Jouw organisatorische en technische kennis en vaardigheden.

Waarom je bij Octatube wilt werken

 • Onze kernwaarden en manier van werken passen bij jou. (Check onze site).
 • Je deelt onze passie en gedrevenheid om samen bijzondere, complexe en uitdagende architectuur te realiseren.
 • Je werkt binnen een innovatieve en internationale werkomgeving waar ruimte is om je talenten te laten bloeien.
 • Je bent bij ons de regisseur van je eigen ontwikkeling, zowel persoonlijk als functioneel.
 • Je houdt wel van een leuk feestje, een borrel, een studiereis of ander event om naast hard werken ook samen te ontspannen.
 • Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van het Metaalbewerkingsbedrijf.

Enthousiast?
Octatube biedt gelijke kansen aan alle talenten. Alle gekwalificeerde sollicitanten die passen in onze cultuur en voldoen aan onze wensen komen in aanmerking voor de rol. We hebben een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt. Samen zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Iedereen is welkom om bij Octatube te solliciteren. Denk jij dat deze vacature bij je past, reageer dan snel! Je sollicitatie (motivatie & CV) ontvangen we graag digitaal via vacatures@octatube.nl. 

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Marius van der Meulen, tel 015-7890000.
Wij kijken uit naar je reactie!

Sluitdatum: 14 mei 2023
 

Contact informatie

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving