Assembleur Bijzondere Constructies

Solliciteer

Assembleur Bijzondere Constructies

5949 x bekeken

Profielschets

Vind je werken met metaal, glas en hout interessant en heb je affiniteit met assemblage? Ben je een starter of heb je al eerder in deze sector gewerkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Octatube bedenken we slimme en nieuwe oplossingen voor complexe en specialistische architectonische constructies. We maken deze vervolgens ook zelf. Denk aan het glazen entreegebouw van het Van Gogh museum in Amsterdam, de kabelnetgevel van de Markthal in Rotterdam en de uitbreiding van het Victoria & Albert museum in Londen. Stuk voor stuk toonaangevende en inspirerende projecten. Ontwerpen en maken gaan bij ons hand in hand: van technisch ontwerp en detaillering tot productie, montage en onderhoud. Octatube is een design & build bedrijf in één.

Ter versterking van ons gezellige, ondernemende assemblageteam zijn we op zoek naar iemand met twee rechterhanden die geen uitdaging uit de weg gaat. Als assembleur zorg je ervoor dat de materialen onbeschadigd op de bouwlocatie aankomen. Om dit voor elkaar te krijgen denk je out-of-the-box om de perfecte oplossing te verzinnen en dit concept vervolgens tot leven te brengen.

Als je al eerder in deze sector hebt gewerkt, heb je waarschijnlijk al kennis opgedaan van assemblagetechnieken en een goede kennis van de materialen. Mocht je nog geen ervaring hebben is dat geen probleem, ervaring kun je bij ons opdoen. Wij zoeken iemand die enthousiast en gedreven is om het vak te leren en zijn of haar kennis en vaardigheden te verbeteren.

Wat je doet

 • Je zorgt ervoor dat alle onderdelen van de constructies samengevoegd worden tot een volledige constructie die naar de bouwplaats kan worden vervoerd om daar te monteren.
 • Je werkt aan zowel het ondersteunen van het bouwen van proefopstellingen van onze constructies als het bouwen van bekistingen die de constructies beschermen tijdens opslag en transport.
 • Je zorgt ervoor dat de benodigde onderdelen, montageonderdelen en andere benodigdheden zo gecombineerd zijn dat ze naar de bouwplaats kunnen worden vervoerd en gebruikt.
 • Je werkt nauw samen met collega’s van de montage, productie, logistiek en de kwaliteitsafdeling voor een goede afstemming en oplevering.

Wat neem je mee

 • Je werkt netjes en secuur.
 • Je kunt prefabben (het samenstellen van projectelementen).
 • Je hebt een technische achtergrond of opleiding én motivatie om dit verder te ontwikkelen.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B, rijbewijs E achter B is een pre.
 • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat of wil deze graag halen.

Waarom je bij Octatube wilt werken

 • Onze kernwaarden en manier van werken passen bij jou. (Check onze site).
 • Je deelt onze passie en gedrevenheid om samen bijzondere, complexe en uitdagende architectuur te realiseren.
 • Je werkt binnen een innovatieve en internationale werkomgeving waar ruimte is om je talenten te laten bloeien.
 • Je bent bij ons de regisseur van je eigen ontwikkeling, zowel persoonlijk als functioneel.
 • Je houdt wel van een leuk feestje, een borrel, een studiereis of ander event om naast hard werken ook samen te ontspannen.
 • Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van het Metaalbewerkingsbedrijf.

Enthousiast?
Octatube biedt gelijke kansen aan alle talenten. Alle gekwalificeerde sollicitanten die passen in onze cultuur en voldoen aan onze wensen komen in aanmerking voor de rol. We hebben een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt. Samen zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Iedereen is welkom om bij Octatube te solliciteren. Denk jij dat deze vacature bij je past, reageer dan snel! Je sollicitatie (motivatie & CV) ontvangen we graag digitaal via vacatures@octatube.nl. 

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Georges van Eenige, tel 015-7890000.
Wij kijken uit naar je reactie!

Sluitdatum: 14 mei 2023

Contact informatie

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving