(Project)Inkoper

Solliciteer

(Project)Inkoper

3481 x bekeken

Profielschets

Uitdagende en bijzondere architectuur realiseren kan niet zonder kwalitatieve materialen, specialistische onderdelen en goede strategische inkooppartnerschappen. Krijg jij energie van het coördineren van inkooptrajecten voor onze (internationale) projecten en wil je onderdeel uitmaken van een snelgroeiend familiebedrijf dat samen bouwt aan innovatieve architectuur? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Bij Octatube bedenken we slimme, nieuwe en soms experimentele oplossingen voor complexe en specialistische architectonische constructies. En we realiseren deze vervolgens ook zelf. Denk aan het glazen entreegebouw van het Van Gogh museum in Amsterdam, de kabelnetgevel van de Markthal in Rotterdam en de uitbreiding van het Victoria & Albert museum in Londen. Stuk voor stuk toonaangevende en inspirerende projecten. Ontwerpen en maken gaan bij ons hand in hand: van technisch ontwerp en detaillering tot productie, montage en onderhoud. Octatube is een Design & Build bedrijf in één. En dat is best uniek!

In de afgelopen jaren is Octatube enorm gegroeid: onze projecten zijn groter en complexer geworden. Bovendien is ieder project uniek. Ons inkoopproces is dan ook behoorlijk specialistisch en biedt veel uitdaging en plezier aan ons inkoopteam. In dit team kun je de rollen pakken die passen bij je ervaring en je ontwikkelwens. Je bent onderdeel van een gezellig en gedreven team en je werkt nauw samen met de verschillende expertises binnen Octatube.

Wat je doet

 • Je draagt zorg voor de inkoop van alle benodigde materialen, producten en halffabricaten voor de realisatie van verschillende projecten. Hierbij werk je nauw samen met het projectteam.
 • Je ben verantwoordelijk voor inkoopaanvragen, je communiceert met leveranciers en je maakt afspraken. 
 • Je zorgt voor realisatie en opvolging van inkooporders en bewaakt de planning en het budget van de levering van alle projectmaterialen en onderdelen
 • Op termijn ontwikkel je een eigen (proces- of materiaal-) expertise binnen ons inkoopteam en zorg je dat de daaraan gekoppelde kennis gewaarborgd blijft binnen Octatube en de inkoop optimaal verloopt. 

Wat neem je mee

 • Je hebt een technische achtergrond met (enige) ervaring met inkoop of je hebt een inkoopachtergrond met affiniteit of (enige) ervaring in het inkopen van binnen de bouw toegepast materiaal / materieel. 
 • Je bent gemotiveerd, besluitvaardig en hebt een hands-on mentaliteit.
 • Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan en werkt nauwkeurig.
 • Je werkt graag met wisselende teamleden per project.
 • Je kunt bouwtekeningen lezen en hebt affiniteit met technisch inhoudelijke vraagstukken.
 • Je kunt met Microsoft Office en met andere geautomatiseerde systemen overweg. Ervaring met AFAS is een pré.
 • Het is eveneens een pré als je naast Nederlands, de Engelse en/of Duitse taal beheerst.

Waarom je bij Octatube wilt werken

 • Jij deelt onze passie en gedrevenheid om samen bijzondere en uitdagende architectuur te realiseren.
 • Onze kernwaarden en manier van werken passen bij jou. (Check onze site).
 • Je werkt graag binnen een innovatieve en internationale werkomgeving waar ruimte is om je talenten te laten bloeien.
 • Je bent bij ons de regisseur van je eigen ontwikkeling, zowel persoonlijk als functioneel.
 • Je houdt wel van een leuk feestje, een borrel, een studiereis of ander event om naast hard werken ook samen te ontspannen.
 • Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van het Metaalbewerkingsbedrijf.

Enthousiast geworden?

Octatube is een werkgever die gelijke kansen biedt aan alle talenten. Alle gekwalificeerde sollicitanten die passen in onze cultuur en voldoen aan de onze eisen komen in aanmerking voor de rol. We werken hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt en we willen ervoor zorgen dat iedereen zich thuis voelt.  

Iedereen is welkom om bij Octatube te solliciteren. Dus denk jij dat deze vacature bij je past, reageer dan snel! Je sollicitatie (motivatie & CV) ontvangen we graag digitaal via de sollicitatieknop hieronder of per mail naar vacatures@octatube.nl 
Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Manuela Eekhout, tel 015-7890000. Wij kijken uit naar je reactie!
 

Sluitdatum: 14 mei 2023

Contact informatie

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving