Startende techneut (HBO-WO)

Solliciteer

Startende techneut (HBO-WO)

7755 x bekeken

Profielschets

Ben je bijna of net afgestudeerd als techneut of heb je een beetje werkervaring en op zoek naar een dynamische werkomgeving waar met passie wordt gewerkt aan het realiseren van bijzondere en uitdagende architectuur? Heb je bovendien zin om samen te werken in enthousiaste zelfsturende teams met daarin alle ruimte voor jouw ideeën en initiatieven? Wil jij volop mogelijkheden hebben (en gebruiken) om jouw expertise en talent verder te ontdekken, onderzoeken, verbreden of verdiepen? Kom dan met ons praten!

Bij Octatube bedenken we slimme, nieuwe en soms experimentele oplossingen voor complexe en specialistische architectonische constructies. En we realiseren deze vervolgens ook zelf. Denk aan het glazen entreegebouw van het Van Gogh museum in Amsterdam, de kabelnetgevel van de Markthal in Rotterdam en de uitbreiding van het Victoria & Albert museum in Londen. Stuk voor stuk toonaangevende en inspirerende projecten. Ontwerpen en maken gaan bij ons hand in hand: van technisch ontwerp en detaillering tot productie, montage en onderhoud. Octatube is een design & build bedrijf in één.

Als startende techneut kun jij bij Octatube je hart ophalen. Je kunt aan de slag als engineer, constructeur, projectleider, projectcoördinator, inkoopengineer, salesengineer of een combinatie hiervan. In iedere rol draag je met jouw expertise bij aan onze unieke projecten die je ziet groeien van design naar build.

Je wordt onderdeel van onze levendige community van Octanen die allemaal een passie hebben voor bijzondere architectuur en techniek, die onderzoekend en creatief zijn en over de noodzakelijke durf en drive beschikken om iedere uitdaging aan te gaan en te laten slagen. Octanen zijn open, eerlijk, betrouwbaar en benaderbaar en snappen als geen ander dat het bundelen van individuele expertises en talenten essentieel is voor de “purpose” van Octatube: uitdagende architectuur realiseren. (Overigens zijn Octanen ook altijd in voor een lolletje, biertje/wijntje/bitterbal, feestje, sportactiviteit, teamuitje, excursie, etc).

We faciliteren alle Octanen het beste uit zichzelf en elkaar te halen. We geloven hierbij niet in managementstructuren, maar wel in elkaar het vertrouwen en de ruimte geven zelf beslissingen te nemen. We zijn daarom zelfsturend ingericht waarbij iedere Octaan eigen verantwoordelijkheden heeft en zelf hierover de regie heeft.

Je bent ook regisseur van je eigen pad binnen Octatube. Je kunt als startend techneut bijvoorbeeld mee kijken binnen verschillende teams en je interesses en talenten verder ontwikkelingen en zelfs misschien nieuwe ontdekken. Je hebt de ruimte om je te verbreden of te verdiepen, passend bij hoe jij wilt bijdragen aan Octatube. Het is een geweldige omgeving om te leren en te groeien.

Op basis van je achtergrond en persoonlijke interesses kunnen we samen kijken of je in ons team past. Stuur je CV op naar vacatures@octatube.nl.

Interessant? Kom met ons kennismaken!

Contact informatie

Wil je meer weten, bel het HR team op 015-7890000.

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving