Oproepkracht Front-Office

Solliciteer
401 x bekeken Oproepkracht Front-Office

Profielschets

Ben jij op zoek naar een flexibele job waarbij je het gezicht en de stem bent van een ontzettend leuk design & build bedrijf in Delft? Wij zoeken namelijk iemand die ons uit de brand helpt als vervanging voor een van onze front office collega’s bij bijvoorbeeld ziekte of vakantie.

Bij Octatube bedenken we slimme, nieuwe en soms experimentele oplossingen voor complexe en specialistische architectonische constructies. En we realiseren deze vervolgens ook zelf. Denk aan het glazen entreegebouw van het Van Gogh museum in Amsterdam, de kabelnetgevel van de Markthal in Rotterdam en de uitbreiding van het Victoria & Albert museum in Londen. Stuk voor stuk toonaangevende en inspirerende projecten. Ontwerpen en maken gaan bij ons dus hand in hand: van technisch ontwerp en detaillering tot productie, montage en onderhoud. Octatube is een design & build bedrijf in één. En dat is best uniek!

Ons Front Office team is verantwoordelijk voor het ontvangen van klanten en bezoekers, voor het beantwoorden van telefoonverkeer en het ondersteunen van alle andere teams met allerlei licht administratieve taken. Als oproepkracht vragen we je om in te vallen bij afwezigheid van een van de collega’s van ons vaste Front Office team. Uiteraard kun je bij oproep aangeven of je beschikbaar bent zodat je je flexibiliteit behoudt. Je werkt geheel zelfstandig. Uiteraard wordt je hiervoor goed ingewerkt en kun je altijd ruggespraak houden met collega’s als je ergens tegen aanloopt. Deze rol past het beste bij een flexibele student of bij een bezige bij die af en toe extra en flexibel wil werken.

Wat je doet

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en onze telefonische contacten. Je handelt de algemene vragen zelfstandig af en/of verbindt door naar de juiste collega.
 • Je ondersteunt bij licht-administratieve taken die bestaan uit het beheer van de algemene agenda tot het verzorgen en verwerken van de urenregistratie.
 • Je organiseert zakenreizen, en ondersteunt bij het regelen van formele en informele bijeenkomsten.

Wat neem je mee

 • Je bent dienstverlenend, doortastend en hebt een proactieve houding.
 • Je bent flexibel inzetbaar (geef je voorkeursdagen bij je sollicitatie aan).
 • Je weet prioriteiten te stellen.
 • Je kunt met Office en/of met andere geautomatiseerde systemen werken,
 • Je bent vaardig in zowel Nederlands als (basis) Engels en (basis), kennis van Duits is mooi meegenomen.

Waarom je bij Octatube wilt werken

 • Jij deelt onze passie en gedrevenheid om samen bijzondere en uitdagende architectuur te realiseren.
 • Onze kernwaarden en manier van werken passen bij jou. (Check onze site).
 • Je werkt graag binnen een innovatieve en internationale werkomgeving waar ruimte is om je talenten te laten bloeien.
 • Je bent bij ons de regisseur van je eigen ontwikkeling, zowel persoonlijk als functioneel.
 • Je houdt wel van een leuke feestje, een borrel, een studiereis of ander event om naast hard werken ook samen te ontspannen.
 • Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van het Metaalbewerkingsbedrijf.

Enthousiast geworden?
Octatube is een werkgever die gelijke kansen biedt aan alle talenten. Alle gekwalificeerde sollicitanten die passen in onze cultuur en voldoen aan de onze eisen komen in aanmerking voor de rol. We werken hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt en we willen ervoor zorgen dat iedereen zich thuis voelt.  

Iedereen is welkom om bij Octatube te solliciteren. Dus denk jij dat deze vacature bij je past, reageer dan snel! Je sollicitatie (motivatie & CV) ontvangen we graag digitaal via een mail naar vacatures@octatube.nl. 

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Wendy Vos, tel 015-7890000. Wij kijken uit naar je reactie!

Sluitdatum:  28 augustus 2022

Contact informatie

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving