Logistiek Coördinator

Solliciteer
337 x bekeken

Profielschets

Logistiek Coördinator

Binnen een klein logistiek team de bouw van bijzondere gebouwen ondersteunen? Dat kan bij Octatube! Bij ons kun je mee bouwen aan een toekomstbestendig logistiek team en tegelijkertijd dicht bij alle operationele processen blijven.

Bij Octatube bedenken we slimme, nieuwe en soms experimentele oplossingen voor complexe en specialistische architectonische constructies. En we realiseren deze vervolgens ook zelf. Denk aan het glazen entreegebouw van het Van Gogh museum in Amsterdam, de kabelnetgevel van de Markthal in Rotterdam en de uitbreiding van het Victoria & Albert museum in Londen. Stuk voor stuk toonaangevende en inspirerende projecten. Ontwerpen en maken gaan bij ons hand in hand: van technisch ontwerp en detaillering tot productie, montage en onderhoud. Octatube is een design & build bedrijf in één.

Ons logistieke team is verantwoordelijk voor de tijdige en correcte bevoorrading van de projecten, zowel lokaal als internationaal. Hiervoor verzorgt ons team de transporten en de interne en externe warehousing. Gezien de grote van het team ben je zowel strategisch, tactisch als operationeel bezig. Je werkt nauw samen met de  productie-, assemblage en montageteams en informeert hen tijdig over de bevoorradingen en andere aspecten die met de werkplanning te maken hebben.

Samen met je logistieke collega ga je aan de slag met het verder optimaliseren van alle logistieke processen. Hiervoor zoek je ook actief samenwerking met projectcoördinatie, inkoop, kwaliteit, productie, assemblage en montage. Je zorgt voor de (internationale) transporten, steekt waar nodig zelf de handen uit de mouwen om onze productie-, assemblage en montageteams te ondersteunen.

Wat je doet

 • Jij brengt de logistieke processen naar een volgend niveau en bouwt aan een professioneel logistiek team.
 • Jij verzorgt de planning en coördinatie van alle materiële stromen en bewaakt of aan de aflevervoorwaarden is voldaan. Je richt het magazijn in en zorgt dat het proces van binnenkomende en uitgaande goederen optimaal verloopt.
 • Jij werkt nauw samen met je collega’s van projectcoördinatie, inkoop, kwaliteit, productie, assemblage en montage. Je denkt met hen mee en zorgt dat alle nodige informatie voor het ontvangen, verwerken en verzenden van materiaal en producten op tijd en correct plaatsvinden. In geval van vertraging of afwijkingen informeer je alle noodzakelijke teams en kom je samen tot een oplossing.
 • Samen met het logistieke team zie je toe op een tijdige en correcte bevoorrading van de projecten en heb je contact met alle nodige partijen om dit voor elkaar te krijgen.

Wat neem je mee

 • Je hebt werkervaring binnen een logistieke afdeling en bent toe aan een volgende stap waarin je meer van je talenten kunt laten zien en ontwikkelen. Deze ervaring is idealiter aangevuld met een relevante opleiding logistiek of supply chain management.
 • Jij hebt eerder procesverbeteringen doorgevoerd en hebt daarbij een vernieuwende en praktische aanpak.
 • Je kunt met diverse type mensen samenwerken en bent een echte verbinder.
 • Je hebt een flexibele instelling en zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Je kunt goed op ad hoc vragen reageren zonder daarbij de grote lijn uit het oog te verliezen. Je neemt verantwoordelijkheid voor de resultaten.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en je hebt prima spreek- en schrijfvaardigheden.
 • Je hebt ervaring met geautomatiseerde systemen. Wij werken met het ERP-systeem Afas.


Waarom je bij Octatube wilt  werken

 • Onze kernwaarden en manier van werken passen bij jou. (Check onze site).
 • Jij deelt onze passie en gedrevenheid om samen bijzondere en uitdagende architectuur te realiseren.
 • Je werkt binnen een innovatieve en internationale werkomgeving waar ruimte is om je talenten te laten bloeien.
 • Je bent bij ons de regisseur van je eigen ontwikkeling, zowel persoonlijk als functioneel.
 • Je houdt wel van een leuke feestje, een borrel, een studiereis of ander event om naast hard werken ook samen te ontspannen.
 • Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van het Metaalbewerkingsbedrijf.

Enthousiast geworden?
Octatube is een werkgever die gelijke kansen biedt aan alle talenten. Alle gekwalificeerde sollicitanten die passen in onze cultuur en voldoen aan de onze eisen komen in aanmerking voor de rol. We  werken hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt en we willen ervoor zorgen dat iedereen zich thuis voelt.  

Iedereen is welkom om bij Octatube te solliciteren.  Dus denk jij dat deze vacature bij je past, reageer dan snel! Je sollicitatie (motivatie & CV) ontvangen we graag digitaal via een mail naar vacatures@octatube.nl. 

Sluitdatum: 9 oktober 2022

Contact informatie

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Georges van Eenige, tel 015-7890000. Wij kijken uit naar je reactie!

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving