Projectmanager gevelbouw (medior/senior)

828 x bekeken

Profielschets

Bouw jij mee aan iconische architectuur? Ben jij een energieke verbinder die er voor zorgt dat de realisatie van uitdagende architectuur gesmeerd loopt?

In de afgelopen jaren heeft Octatube zich ontwikkeld tot een gerenommeerd ontwerp- en bouwbedrijf gespecialiseerd in glas- en staalconstructies. Door onze unieke benadering zijn wij in staat om altijd bijzondere projecten te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de glasgevel van het Van Gogh museum in Amsterdam, de kabelnetgevel van de Markthal in Rotterdam en de uitbreiding van het Victoria & Albert museum te Londen. Stuk voor stuk toonaangevende projecten!

Octatube ontwerpt en bouwt uitdagende architectuur. Dit doen we door met interne en externe partijen duurzame partnerschappen op te bouwen en onderhouden. Met jouw aanpak en bouwtechnische kennis, zorg jij er voor dat alle partijen hun talent en passie optimaal kunnen inzetten. Samen zetten wij een gaaf en uniek gebouw neer en tegelijkertijd bouwen wij aan sterke teams.Wat je doet

  • Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van impactvolle architectuur. De projecten hebben een contractwaarde van een paar ton tot wel 10 miljoen en zijn veelal internationaal.
  • Je hebt continu de wens van de klant voor ogen en hier richt je jouw project op in.
  • Je zorgt er voor dat alle stappen van het project, vanaf design tot aan oplevering, soepel verlopen. Daarnaast maak en bewaak je de planning en borg je de kwaliteit. Natuurlijk voer je alles binnen de gestelde financiële marges uit.

Contact informatie

Loes Venema
015-789.00.00

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren