HRM Stagiaire

564 x bekeken

Profielschets

Wij zoeken een enthousiaste HR student die zijn/haar kennis in de praktijk wil brengen binnen een dynamische organisatie in ontwikkeling! Ben je servicegericht, accuraat, proactief en communicatief? Dan ben jij de HRM Stagiaire die wij zoeken en horen we graag van jou!

In de afgelopen jaren heeft Octatube zich ontwikkeld tot een gerenommeerd ontwerp- en bouwbedrijf gespecialiseerd in glas- en staalconstructies. Door onze unieke benadering zijn wij in staat om bijzondere projecten te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de glasgevel van het Van Gogh museum in Amsterdam, de kabelnetgevel van de Markthal in Rotterdam en de uitbreiding van het Victoria & Albert museum in Londen.

Als organisatie zijn we in ontwikkeling. We zitten in de transitie naar een zelforganiserende organisatie (volgens het Holacratisch model). In het komende jaar willen we als HR team onze dienstverlening en processen verbeteren zodat we deze transitie optimaal kunnen faciliteren. We willen toegroeien naar een bedrijfscultuur waar ondernemendheid en samenwerking centraal staan. We streven er naar dat alle collega’s vanuit hun persoonlijke talenten het beste uit zichzelf kunnen en willen halen en daardoor bijdragen aan het succes van Octatube.

Als HRM-stagiair(e) wordt je volwaardig onderdeel van ons team. Je pakt de operationele werkzaamheden op, behoudt het overzicht, bent accuraat en handelt proactief in zaken die je signaleert. In deze rol ligt je focus op ondersteuning bij de HR-werkzaamheden. Het HR-team, jouw directe collega’s, bestaat uit 1 Senior HR Business Partner, 1 HRM Functionaris en 1 HRM Medewerker. Het betreft een stage van minimaal 16 weken waarbij je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en een stageproject naar keuze van a tot z uit te voeren.

Wat je doet

 • Je werkt mee bij het uitvoeren van administratieve taken betreffende in- en uitdienst procedures. Van het ondersteunen bij recruitment tot het verzorgen van de indiensttreding en introductie.  
 • Je maakt kennis met verschillende administratieve HR-procedures zoals het opstellen en verlengen van arbeidsovereenkomsten, het bijhouden van verzuim en het organiseren van trainingen.
 • Je hebt de gelegenheid om te ontdekken wel aspect van HR je het beste past door verschillende HR rollen op te ervaren en waar mogelijk op te pakken. 
 • Je kiest een project wat je inspireert en waarmee je een positieve bijdrage aan de organisatie kunt leveren, wij ondersteunen je om het project succesvol af te ronden.

  Wat neem je mee
 • Je bent een 3e -jaars student die opzoek is naar een leerzame en uitdagende stage met veel verantwoordelijkheden en volgt bij voorkeur een hbo-opleiding HRM of Personeel & Arbeid.
 • Je bent stressbestendig en accuraat.
 • Je kunt omgaan met vertrouwelijke informatie.
 • Je bent flexibel ingesteld en gaat graag een uitdaging aan!

  Waarom je bij Octatube wilt werken
 • Je komt terecht in een uitdagende stageplaats binnen een internationaal opererend en groeiend familiebedrijf met een prettige werksfeer.
 • Je komt te werken in een collegiaal, informeel en professioneel team, gevestigd in Delft.
 • Je draagt een steentje bij aan het bouwen van architectuur om trots op te zijn!
 • Je krijgt de ruimte om je talenten naar eigen inzicht in te zetten en door te ontwikkelen.
 • Je komt te werken in een organisatie die veel waarde hecht aan goede persoonlijke verhoudingen en inbreng van medewerkers.
 • Je hebt een vaste stagebegeleider die je helpt en begeleidt.
 • Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.

Enthousiast geworden?
Wil je meer weten over de functie? Bel dan met: Charissa Bhugwandass, telefoonnummer 015-789.00.00.
Je sollicitatie (motivatie & CV) graag digitaal naar: vacatures@octatube.nl t.a.v. de afdeling HR. 

Wij kijken uit naar je reactie!

Sluitdatum:  31 janauri 2020

Contact informatie

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving