Junior Projectmanager uitdagende architectuur

Solliciteer
640 x bekeken

Profielschets

Ben jij degene die het overzicht heeft en een team in beweging kan houden om tot bijzondere prestaties te komen? Werk je graag samen en smul je van uitdagende (bouw)technische opgaven? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Octatube is een gerenommeerd design and build-bedrijf gespecialiseerd in glas- en staalconstructies. Door onze unieke benadering zijn wij in staat om bijzondere projecten te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de glasgevel van het Van Gogh museum in Amsterdam, de kabelnetgevel van de Markthal in Rotterdam en de uitbreiding van het Victoria & Albert museum te Londen. Stuk voor stuk toonaangevende en inspirerende projecten waar wij met trots aan hebben gewerkt!

Onze projectmanagers hebben de regie over de realisatie van een project. Een projectmanager pakt de leiding, houdt het overzicht en zet een gestructureerd proces neer. Met enthousiasme en drive weet de projectmanager zijn team te motiveren om samen binnen de planning en budget een mooi resultaat op te leveren. In het team werken engineers, constructeurs, technisch tekenaars, inkopers, productiemedewerkers en monteurs samen.

Ook extern is de projectmanager het aanspreekpunt en is regelmatig (nationaal en internationaal) op pad voor een bespreking met de klant, architect, adviseur, leverancier of gemeente.
Als beginnend projectmanager heb je geen ervaring nodig, al helpt het natuurlijk wel. Je zal in een periode van een jaar het bedrijf leren kennen en onder begeleiding van een senior projectleider je in de rol ontwikkelen.

Wat je doet

 • Je doorloopt een intern ontwikkeltraject en maakt kennis met alle interne expertises.
 • Je werkt mee aan een project zodat je op termijn je een project zelfstandig kunt oppakken.
 • Je voert gesprekken met interne en externe partijen en gaat dan ook geregeld op pad voor een bespreking met de klant, architect, adviseur, leverancier of gemeente.
 • Je bent (samen met een senior projectmanager) verantwoordelijk voor de planning, budget en kwaliteit van de projecten.

Wat neem je mee

 • Je hebt de drive om samen met een team bijzondere architectuur te realiseren.
 • Je neemt regelmatig het voortouw, je overziet de grote lijnen en bent goed in vooruitdenken.
 • Je benut commerciële kansen en minimaliseert de bijkomende risico’s.
 • Je bent een goede procesbeheerder en hebt een oplossingsgerichte mentaliteit.
 • Je bent een motivator en werkt graag samen met anderen. Je kunt goed luisteren en je in de ander verplaatsen en kunt anderen in beweging brengen.
 • Je kan bouwtekeningen lezen en hebt affiniteit met technisch inhoudelijke vraagstukken.
 • Communicatief ben je vaardig, in ieder geval in het Nederlands en Engels; het is een pre als je de Duitse taal ook beheerst.
 • Je beschikt over een afgeronde hbo of wo opleiding in de richting architectuur, bouwtechniek, bouwmanagement of vergelijkbaar.

Waarom je bij Octatube wilt werken

 • We zijn een klein team waar veel mogelijk is en waar er ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen. We hechten veel waarde aan een open, transparante en gedreven werksfeer. Maar wat betekent werken bij Octatube?
 • Je neemt deel aan een jong en gespecialiseerd team in een dynamische en groeiende organisatie.
 • Zekerheid dat je je kennisniveau op het gebied van gevelbouw, glas- en staalconstructies en nieuwe materialen fors uitbreidt.
 • Je werkt mee aan het realiseren van innovatieve en iconische projecten met gerenommeerde ontwerpers en ingenieurs uit de hele wereld.
 • Je werkt toe naar een tastbaar resultaat, vanaf ontwerp tot en met realisatie, in een team van zowel gedreven architecten en constructeurs als met gespecialiseerde productie- en montagemedewerkers.
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in een platte en informele organisatie.

Enthousiast geworden?
Octatube is een werkgever die gelijke kansen biedt aan alle werkzoekenden en alle gekwalificeerde sollicitanten/ werknemers die passen in de cultuur en voldoen aan de gestelde eisen zullen in aanmerking komen voor de functie. We werken hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt en willen ervoor zorgen dat iedereen zich thuis voelt.  

Dus denk jij binnen de functie te passen, reageer dan snel! Je sollicitatie (motivatie & CV) ontvangen we graag digitaal via: vacatures@octatube.nl t.a.v. de afdeling HR. 
Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Andre Dessens via 06-38076697. Je sollicitatie (motivatie & CV) graag digitaal versturen met behulp van de solliciteerknop onderaan t.a.v. HR. Wij kijken uit naar je reactie!

Sluitdatum: 12 december 2021 

Contact informatie

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving