Met de basis zit het wel goed.

En anders horen we graag wat er beter kan. 


In de huidige ‘war for talent’ is het uiteraard belangrijk dat je iets doet waar je energie van krijgt en dat je voldoening geeft. Maar natuurlijk begrijpen we dat het aan de basis ook gewoon goed moet zitten. Wat je gaat verdienen, of je eventueel vanuit huis kan werken, alle extraatjes, feestjes, etc.

Salaris.
Je salaris is gekoppeld aan salarisschalen (cao Metaalbewerkingsbedrijf). Als je bij Octatube in dienst komt, waarderen we je in een schaal op basis van vaste criteria, zoals je rol, kennis en ervaring. 

Vakantie.
Octanen die fulltime bij ons werken hebben 38 vakantiedagen per jaar: 25 wettelijk en 13 adv-dagen. We vinden het belangrijk dat je je vrije dagen gebruikt om echt even los te komen van alles wat met werk te maken heeft. Je mag je vrije dagen opnemen wanneer je wil, maar wel altijd in overleg met je team.

Thuiswerken.
In sneltrein vaart hebben we het afgelopen jaar alle faciliteiten om te kunnen thuiswerken neergezet en eigen gemaakt. Afhankelijk van je rol (want lassen, prefabriceren, monteren kan nu eenmaal niet thuis) is werken vanaf huis (of andere locatie) zeker mogelijk. Dat geeft jou de mogelijkheid de juiste balans te vinden tussen de afspraken binnen je team en wat je zelf prettig vind. PS. Ja, we hebben een thuiswerkvergoeding.

Lunch & alles daaromheen
De hele week kun je vers fruit pakken in onze kantines. Geen zin om je eigen lunch mee te nemen? De lunchclub regelt een gezonde lunch met voldoende keuze voor iedereen. En voor de vrijdagmiddagborrel is genoeg in huis (met een bitterballetje als er iets te vieren valt, en dat is best vaak 😉).

Goede hard- en software
Bij Octatube werk je met goede hard- & software. Geen verouderde versies van software, een computer die niet vooruit te branden is of niet bereikbaar zijn op locatie. Wij vinden het belangrijk dat je je werk goed kan doen. Altijd en overal (als je dat wilt). En ook veilig. Daarom blijven we hier ook in investeren. Iedereen heeft bijvoorbeeld een mobiele telefoon van ‘de zaak’, inclusief abonnement.

Veiligheid
We werken veilig of we werken niet. Want niets is zo belangrijk als in een veilige omgeving veilig je werk kunnen doen. Zeker op de bouw. We voldoen en houden ons aan strikte afspraken, volgen alle veiligheidsinstructies op en vertellen of waarschuwen elkaar als een situatie onveilig voelt. We blijven onszelf ook op dit punt verbeteren. Niet voor niets hebben we allerlei certificaten (VCA**, ISO 9001, ISO 45001) en staan we op trede nummer 3 van de Safety Culture Ladder.

Even een potje…
Tafeltennis of voetbal. Of gewoon een frisse neus halen met een wandelingetje tijdens de pauze. Ontspannen en plezier maken vinden we cruciaal. Aan de tafeltennistafel ontmoet je collega's en ontstaan vaak de beste ideeën. Ook doen er regelmatig Octa-teams mee aan sportieve uitdagingen als de Golden Ten Loop.

Feesten en uitjes.
Bier en bratwurst tijdens het Octa Oktoberfest,  een moordspel of een silent disco strak in galapak tijdens onze jaarafsluitingsparty, het Octa zomerfeest op het strand of op ons eigen terras aan het water. Onze feestcommissie organiseert het hele jaar door allerlei activiteiten. Bovendien stappen we ook wel eens met zijn allen in een bus of vliegtuig voor een (weekend)bezoek aan onze projecten.