Bezoek ons op de Bouwbeurs

De Internationale Bouwbeurs is de tweejaarlijkse ontmoetingsplaats waar bouwend Nederland bij elkaar komt. 

De Internationale Bouwbeurs vindt plaats van maandag 4 t/m zaterdag 9 februari 2013 in de Jaarbeurs in Utrecht. Gelijktijdig vindt ook de Material Xperience plaats. 

Openingstijden:
- Maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari: 9.30-17.30
- Zaterdag 9 februari: 9.30-16.00

Wij zullen onze nieuwste projecten presenteren (zoals de Markthal en de Bubble) en verschillende mock-ups en samples. U kunt informatie krijgen over bijvoorbeeld structurele beglazing, glazen vinnen, kabelgevels, gebogen glas en complexe staalconstructies.
Daarnaast zullen wij als primeur een nieuw prestigieus project presenteren dat momenteel in de engineeringfase is. Het gaat om een internationaal project van een wereldberoemde architect.

Nieuwsgierig? Via onderstaande banner kunt u zich gratis als bezoeker registeren.U bent van harte welkom bij Octatube op stand 01C022.

 

Tijdens de Internationale Bouwbeurs 2013 worden ook een aantal interessante lezingen verzorgd voor architecten. Het thema dit jaar is 'Bewust bouwen' en er is veel aandacht voor renoveren en herbestemmen, greenbuild: duurzaam, energiezuinig en bio-based, virtueel bouwen met BIM, ketensamenwerking en Lean bouwen, ondernemen als ZZP' er.
In het kader daarvan zal zoals op de website van de Bond van Nederlandse Architecten staat aangekondigd, Mick Eekhout op donderdag 7 Februari een lezing geven. Klik hier voor meer informatie over de lezing.

Contact

Deel deze pagina