Een nieuw Fastned city station in Den Haag Ypenburg

Nu de vraag naar elektrisch rijden toeneemt, neemt de vraag naar snellaadstations ook toe. Om te voorzien in de vraag bouwt Fastned stations door heel Nederland en Europa. Sinds 2016 is Octatube betrokken bij het technisch ontwerp en de bouw van de Fastned City Stations. In Den Haag Ypenburg is zojuist het nieuwste station opgeleverd. 

In 4 dagen heeft Octatube het station in Ypenburg gerealiseerd. Ook dit city station heeft de gele randen, de houten constructie, de zonnepanelen en het hoge afwerkingsniveau waar de stations om bekend staan. Alle technische kabels en leidingen zijn volledig geïntegreerd in het ontwerp en niet zichtbaar aan de buitenzijde. Hier lees je meer over het ontwerp en de techniek achter de Fastned city stations. 


De infrastructuur is aangelegd & de eerste bestuurders hebben het snellaadstation al gevonden.

Den Haag is de eerste stad die snellaadstations laat bouwen binnen de gemeentegrenzen. Per dag kunnen zo'n 150 auto's van een laadstation gebruikmaken. Met de snelladers wil de gemeente het gebruik van elektrische auto’s gemakkelijker maken, want rijden op elektriciteit is schoon. 

Eerder plaatste Octatube al een city station aan de Leidsestraatweg in Den Haag en de Fustweg in Haarlem. Het volgende station staat ook al gepland aan de Jan Pietersz Coenstraat in Den Haag. Elektrisch rijden was nooit zo dichtbij, nu alleen die Tesla nog.  

Contact

Deel deze pagina