Octatube districtswinnaar Metaalunie Smart Manufacturing Award

Koninklijke Metaalunie heeft op 22 januari 2021 de districtswinnaars van de Metaalunie Smart Manufacturing Award bekendgemaakt. De jury, onder leiding van Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland en ondernemer, heeft uit alle inzendingen acht districtswinnaars gekozen. Octatube is verkozen tot winnaar van district Zuid-Holland en gaat hiermee door naar de landelijke finale.

De Smart Manufacturing Award 2021 van de Koninklijke Metaalunie gaat naar het mkb-metaalbedrijf dat slagvaardig reageert op alle nieuwe ontwikkelingen die op de mkb-maakindustrie afkomen. Kernwoorden: snel en betrouwbaar leveren, maatwerk, flexibiliteit en innovatiekracht.

Als Design & Build bedrijf zoekt Octatube bewust het samenspel tussen ontwerpen en maken van uitdagende architectuur. Iconische constructies die vragen om maatwerkoplossingen waarin creativiteit, technisch vernuft en durf samenkomen. In een vroeg stadium brengen we praktische en theoretische disciplines bijeen om samen te zoeken naar slimmigheden op alle vlakken: van engineering tot en met assemblage en montage Daar zit voor Octatube haar toegevoegde waarde. Hierdoor kunnen we constant innoveren.

“De winnaars zijn allemaal goede voorbeelden van mkb-metaalbedrijven die begrijpen dat de kracht van onze maakindustrie zit in het ‘bedenken’ in combinatie met ‘maken’, nu en in de toekomst. Dat is belangrijk voor een goed renderend bedrijf. Met deze excellerende districtswinnaars wordt het tijdens de landelijke finale spannend wie de Award gaat winnen”, aldus de jury.

Koninklijke Metaalunie stelt elk jaar een prijs ter beschikking aan een Metaalunie-lid dat zich positief onderscheidt. Dat kan bijvoorbeeld door optimaal gebruik te maken van moderne productietechnieken, excellente processen, goed gekozen materialen, doordachte systemen, digitalisering en een zelfsturende en zelflerende organisatie.

Contact

Deel deze pagina