Opmerkelijk paviljoen gerealiseerd in Londen

Octatube heeft een nieuw en eigentijds paviljoen gerealiseerd in de Grand Courtyard van The OWO, het voormalige Old War Office in Whitehall, Londen. De glanzende, spiegelgepolijste 3D roestvrijstalen panelen die in een mathematisch patroon op het dak liggen, geven het ontwerp zijn opvallende uiterlijk. Dit project was een "hoe te bouwen"-avontuur voor ons.

Het paviljoen is een poëtisch ontwerp van Dae Wha Kang Desing. Octatube heeft dit ontwerp vertaald naar een technisch voorstel en is aangesteld om het te engineeren en te bouwen. De buitengewone geometrie van het paviljoen heeft geen rechte lijnen en vereiste daarom maatwerk, een hoge mate van vaardigheid, expertise, aandacht voor detail en handwerk.

Het resultaat is verbluffend en een echte blikvanger: het licht en de spiegels van het gepolijste staal creëren een dynamische en steeds veranderende visuele ervaring. De duurzaamheid en lange levensduur van het materiaal zorgen ervoor dat het dak de tand des tijds zal doorstaan, net als zijn omgeving.

We realiseerden dit opmerkelijke paviljoen in nauwe samenwerking met DaeWha Kang Design, Arup, Ardmore Grou, Fielitz GmbH.

Lees meer over dit project.

Photographed by Kyungsub Shin

Contact

Deel deze pagina