Koningin Máxima bezoekt Octatube op 17 november

We mogen het eindelijk bekend maken. Op de ‘Dag van de Ondernemer’ komt hare Majesteit Koningin Máxima samen met het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering, de staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en andere leden naar Octatube om het jaarbericht de ‘Staat van het MKB’ te presenteren.

De 'Staat van het MKB' wordt dit jaar voor de tweede keer uitgegeven door het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. In het jaarbericht zijn nieuwe cijfers van het CBS over het midden- en kleinbedrijf opgenomen, evenals het verhaal achter de cijfers en de ontwikkelingen binnen het MKB. Deze trendanalyse heeft betrekking op meer dan één miljoen ondernemingen in Nederland. Het jaarbericht heeft als doel om op een structurele manier inzicht te krijgen in de stand van zaken van het MKB. Het laat ook zien voor welke uitdagingen en mogelijkheden ondernemers staan.

De 'Dag van de Ondernemer' is een initiatief van MKB-Nederland. Deze dag is bedoeld om het ondernemerschap te vieren en ondernemers te bedanken voor hun durf en inzet. De Dag van de Ondernemer wordt in meerdere Europese landen gevierd op de derde vrijdag van november.

Natuurlijk kijken we bij Octatube erg uit naar deze mooie dag en zijn we vereerd dat Octatube als MKB bedrijf is uitgekozen om dit evenement te mogen hosten.

Contact

Deel deze pagina