Glazen Wand voor Schott op Glasstech in Düsseldorf

Voor de beursstand van Schott op de Glasstec in Düsseldorf heeft Octatube vorige maand een glazen wand gerealiseerd waarin verschillende nieuwe producten van Schott zijn verwerkt, zoals glazen buizen.De golvende wand is 2,8 meter hoog en 12 meter lang. De grootste uitdaging was om de wand zo transparant mogelijk te maken en de glazen buizen zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen.
Dit is bereikt door de horizontale glasbevestiging in zeer dunne RVS delen uit te voeren. De hoofdconstructie bestaat uit glazen buizen met een diameter van 200 millimeter die zijn gestabiliseerd door trekelementen aan de binnenkant van de buizen. Hierdoor verkrijgt de wand samen met de horizontale glasbevestiging zijn stabiliteit. De smallere glazen buizen zijn elementen om de glazen want op te vullen.De middelste buizen worden verlicht met LED-lampen, om te laten zien wat de mogelijkheden zijn van verlichting in combinatie met deze gezandstraalde glazen buizen.

Behalve een specifieke toepassing van glazen buizen is de wand een echt design object dat in verschillende interieurs tot zijn recht kan komen.

fotografie: SCHOTT AG

Contact

Deel deze pagina