De Octa-cultuur.

Bij ons draait het om onze mensen.


Als je bij Octatube werkt, dan bén je Octatube. Alleen met de expertise, durf en het talent van alle Octanen kunnen we bij Octatube doen wat we het liefste doen: uitdagende architectuur tot leven brengen. Bovendien hebben alle Octanen ondanks dat ze verschillend zijn iets gemeenschappelijks. Iets wat ons als team uniek maakt: we delen dezelfde gedrevenheid én dezelfde kernwaarden. Samen ons Octa-DNA.

Op zoek naar uitdaging.

Nieuwe oplossingen verzinnen.

We houden van een uitdaging. Al onze projecten zijn hersenkrakers waarbij we het talent van iedere Octaan nodig hebben om gezamenlijk tot slimme, nieuwe en soms experimentele oplossingen te komen. Geen enkel project is hetzelfde, alles is maatwerk. Het is steeds weer een gezamenlijke ontwikkeltocht. Dat maakt werken bij Octatube ontzettend gevarieerd.

Samen sterker.

Individuele talenten bundelen.

Uitdagende gebouwen maken kan niemand alleen. Samen weten en kunnen we het gewoon veel beter. We verbinden onze individuele talenten om elkaar te versterken en te helpen. We vormen een hecht team waarin iedereen op unieke wijze bijdraagt en respectvol met elkaar omgaat. Zo komen we tot uitzonderlijke teamprestaties. 

Doen wat we zeggen.

Open, eerlijk en transparant.

Dat is bij Octatube de basis voor succesvol samenwerken. Afspraken nakomen, eerlijk zeggen waar het op staat, aangegeven wat je wel of niet kan. We weten precies wat we aan elkaar hebben. Die transparantie is er uiteraard ook naar onze klanten. Je krijgt bij ons bovendien alle vertrouwen en ruimte om zelf beslissingen te nemen en verantwoordelijkheid te pakken.

Goed in wat we doen.

Elke dag beter.

Doen waar je goed in bent én waar je energie van krijgt. En natuurlijk willen we iedere dag beter worden zodat we ook de volgende uitdaging aan kunnen. Stilstand is immers achteruitgang. Bij Octatube ben je overigens volledig zelf in controle over je eigen ontwikkeling en groei. We faciliteren je graag om te leren door te doen, om beter te worden binnen je expertise, maar ook om buiten je comfortzone te treden en andere rollen te pakken.