Casuariestraat
Casuariestraat
Casuariestraat

Casuariestraat

Architect
Client
Year
Location
Material
Glass
Application
Facade, Renovation

The previously abandoned eighties office building at the Casuariestraat in The Hague has been renovated and thus been given a new life attracting new tenants. An important part of this facelift is the second skin of the building. This glass façade gives the building - in all its simplicity – a totally new expression. The change in the tilt of the panels creates varied reflection patterns of the air and the surroundings. This results in a playful and modern appearance.

Special about this renovation project is the very fast process; from the preliminary design towards completion within three months time.

Factsheet Contact

Share this page

Netherlands, The Hague